LSC - Український ВАЗ клуб

"Український автоклуб LSC"
Текущее время: 20 авг 2018, 01:51

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Кулинария
СообщениеДобавлено: 17 май 2018, 10:21 
Не в сети
LSC - SPAMER

Зарегистрирован: 18 мар 2014, 22:51
Сообщения: 578
Has thanked: 58 times
Been thanked: 91 times
Имя по паспорту: Юрий
Авто: ВАЗ 2114
Обіцяне фото стейка з корейки. Готовиться швидко і просто. В інтернеті маса рецептів на будь-який смак. Я беру корейку, злегка відбиваю, тоді мясо ніжніше. Солю, змазую рослинним маслом і спеціями. Через 15 хвилин на суху розігриту сковородку і 3-4 хвилини жариться з кожного боку. Я перевертаю черех 1-1,5хв. для рівномірної обжарки, а в сумі десь 4хв на сторону. Час залежить від товщини мяса, потрібно дивитись. Вся процедура займає 15 хвилин маринування і 8 хвилин готування. Якщо без маринування (можна і так) то всього 8-10 хвилин! І румяне ніжне сочне мяско на кісточці чекає на вас. Смачного!
Вложение:
Стейк_NEW.jpg
Стейк_NEW.jpg [ 284.41 КБ | Просмотров: 465 ]


Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Кулинария
СообщениеДобавлено: 17 май 2018, 11:57 
Не в сети
LSC - SPAMER
Аватара пользователя

Зарегистрирован: 01 мар 2014, 11:39
Сообщения: 1719
Откуда: г.Первомайск Николаевская обл.
Has thanked: 126 times
Been thanked: 130 times
Имя по паспорту: Денис
Авто: ВАЗ 21114
Смакота.


Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Кулинария
СообщениеДобавлено: 17 май 2018, 22:29 
Не в сети
LSC VIP
LSC VIP

Зарегистрирован: 09 мар 2014, 21:24
Сообщения: 347
Откуда: Киев
Has thanked: 4 times
Been thanked: 32 times
Имя по паспорту: Сергей
Авто: 21101
Бомба, сам недавно на мангале делал биток на кости, вкусно до неприличия.
П.С. Хоть напиши от кого корейка.


Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Кулинария
СообщениеДобавлено: 18 май 2018, 09:14 
Не в сети
LSC - SPAMER

Зарегистрирован: 10 мар 2014, 11:12
Сообщения: 824
Has thanked: 144 times
Been thanked: 94 times
Имя по паспорту: Алексей
Авто: ВАЗ 21144
Юра молодець, встиг перший нову темку розпочати :hi: .Можу додати до розмови про стейки, що я їх не відбиваю, а солю і приперчую після жарки: менше соків втрачається. Але, як то кажуть, на на колір і смак... Також є нюанс в силі вогню на початку і в кінці жарки (сильніше - слабше), все з практитки. А ступінь прожарки м"яса, так як воно кожен раз різне, визначаю по руці - фото внизу. Зусилля пальця на руці і лопатки на м"ясі мають бути однакові. Я спробував - дуже добре виходить, рекомендую :yes:


Вложения:
ступінь прожарки стейка.jpg
ступінь прожарки стейка.jpg [ 57.83 КБ | Просмотров: 435 ]
Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Кулинария
СообщениеДобавлено: 21 май 2018, 09:30 
Не в сети
LSC - SPAMER

Зарегистрирован: 10 мар 2014, 11:12
Сообщения: 824
Has thanked: 144 times
Been thanked: 94 times
Имя по паспорту: Алексей
Авто: ВАЗ 21144
Сьогодні поділюсь своїм рецептом приготування товстолоба в духовці під майонезом. Взагалі-то цей рецепт універсальний для любої прісноводної мирної риби. Товстолоб свіжий, не заморожений.
Ф.6. Чистимо, миємо, вирізаємо хребет, можна також плавник і хвіст, якщо є бажання чи риба не поміщається в деко. Максимально зчищаємо чорну плівку зсередини живота риби - вона гірчить (на фото видно залишки :pardon: ). Просушуємо тушку паперовим рушником, або чистою полотняною серветкою.
Ф.7. Застеляєм деко пергаментом, злегка змащуєм олійкою і викладаємо тушку риби. По смаку збризкуємо свіжим соком лимона.
Ф.8. Посипаємо мілкою чи крупною сіллю і за смаком додаємо любий молотий перець (у мене суміш перців).
Ф.9-10. Нарізати цибулину і присипати рибу (розмір цибулини, як різати - все за власним бажанням).
Ф.11. Можна добавити кетчуп, або присипати приправою для риби, або взагалі нічого більше не добавляти.
Ф.12-13. Мастимо зверху всю красоту майонезом: буде гана шкірка, соковита рибка і не пригорить цибулька. На фото у мене перше приготування, тому майонезу там дано "від щедрот душевних", а взагалі-то його потрібно менше.
Ф.14. Розігріваємо духовку до 180°C і ставимо рибку на 25-35хв., в залежності від її розміру і ваги.
Ф.15. Це результат...
Ф.16. ... а це - смачного! :yes:


Вложения:
6.jpg
6.jpg [ 311.64 КБ | Просмотров: 399 ]
7.jpg
7.jpg [ 186.75 КБ | Просмотров: 399 ]
8.jpg
8.jpg [ 199.86 КБ | Просмотров: 399 ]
9.jpg
9.jpg [ 230.53 КБ | Просмотров: 399 ]
10.jpg
10.jpg [ 238.02 КБ | Просмотров: 399 ]
11.jpg
11.jpg [ 210.15 КБ | Просмотров: 399 ]
12.jpg
12.jpg [ 303.93 КБ | Просмотров: 399 ]
13.jpg
13.jpg [ 297.51 КБ | Просмотров: 399 ]
14.jpg
14.jpg [ 276.66 КБ | Просмотров: 399 ]
15.jpg
15.jpg [ 373.63 КБ | Просмотров: 399 ]
16.jpg
16.jpg [ 334.01 КБ | Просмотров: 399 ]


Последний раз редактировалось alex_b52 22 май 2018, 08:42, всего редактировалось 2 раз(а).
Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Кулинария
СообщениеДобавлено: 21 май 2018, 09:42 
Не в сети
LSC - SPAMER

Зарегистрирован: 10 мар 2014, 11:12
Сообщения: 824
Has thanked: 144 times
Been thanked: 94 times
Имя по паспорту: Алексей
Авто: ВАЗ 21144
І ще один маленький рецепт смачнющої закуски на скору руку. Ситуація: кум зайшов, жінка тиждень в мами, в холодильнику "миша повісилась".
Все робиться максимально швидко.
Ф.1-2. Дістаємо з морозильника (куди миша не лазила :biggrin: ) кусочок замороженого сала і натираємо на крупну тертку, викладаємо в тарілку. Можна нарізати кубиками - за смаком. Якщо робити "з шиком" - покладіть перед приготуванням тарілку в морозильник на пару хвилин: натерте чи нарізане сало довше не розморозиться.
Ф.3. Беремо цибульку, кріп, петрушку і міленько кришимо: це я так зробив. В "класичному" варіанті - ріпчата цибулина нарізана мілкими кубиками.
Ф.4. Все в миску - і перемішуємо, досолюємо, і додаємо буквально кілька крапель оцту: так смачніше. У мене натерте заморожене сало, попередньо замариноване за рецептом "сало в банці" (немає фоторецепту, а то б виклав), тому я вже не солив.
Ф.5. І - смачного! :good:


Вложения:
1.JPG
1.JPG [ 283.58 КБ | Просмотров: 399 ]
2.JPG
2.JPG [ 258.85 КБ | Просмотров: 399 ]
3.JPG
3.JPG [ 291.12 КБ | Просмотров: 399 ]
4.JPG
4.JPG [ 261.72 КБ | Просмотров: 399 ]
5.JPG
5.JPG [ 232.54 КБ | Просмотров: 399 ]
Вернуться к началу
 Профиль  
Ответить с цитатой  
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Создано на основе phpBB® Forum Software © phpBB Group
Русская поддержка phpBB